top of page
Zoeken

De Grote Clubactie: help jij mee?

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Dierenvoedselbank Rijnmond. De vrijwilligers van Dierenvoedselbank Rijnmond zetten zich dit jaar in om de huisdieren te kunnen blijven voorzien van een noodzakelijk voedselpakket.


Het afgelopen jaar is niet eenvoudig geweest. De oprichter, Ferry van der Kaaij, is helaas overleden en wij hebben daardoor een nieuw bestuur. Yvonne Pyl en Wilco Hoogerwerf zetten zich al jaren hard in voor de stichting. Aan hen is dan ook het stokje en daarmee de verantwoordelijkheid voor 350 gezinnen met huisdieren te kunnen voorzien van een twee-wekelijks voedselpakket. De uitdaging is groot, net als de ambitie. "Wij hebben nu 4 uitgiftepunten en helpen 350 gezinnen. Het zou fantastisch zijn als we dit kunnen blijven realiseren en volgend jaar meer gezinnen kunnen helpen", aldus Wilco


Extra inkomsten hard nodig

“Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de voedselpakketten voor meer dan 350 gezinnen. Daarnaast hopen wij, als het een heel groot succes wordt, een potje te kunnen maken voor noodzakelijke, urgente dierenartskosten die onze prachtige gezinnen op dit moment zich niet kunnen veroorloven. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kunnen wij die extra steun goed gebruiken.



bottom of page